Swann SWNVK-885804 8 csatornás 4K szereld magad kamerarendszer

339 900 Ft 326 263 Ft

Swann SWNVK-885804 8 csatornás SZERELD MAGAD (DIY) 4K Ultra HD kamerarendszer 4db kamerával. Egyszerűbb telepítés Power over Ethernet (POE) segítségével.

Elfogyott

Leírás

Swann SWNVK-885804 8 csatornás SZERELD MAGAD (DIY) 4K Ultra HD kamerarendszer 4db kamerával

Swann SWNVK-885806
SWNVK-885806 4k kamera
Swann SWNVK-885806
swann_true_detect
push_uzenet
kulteri-kamera
swann
4 swann kamera

Lásson minden részletet 4K Ultra HD minőségben

A legkorszerűbb és könnyen használható felügyeleti rendszer 4K (vagy 8 megapixeles felbontással, ami 4x jobb, mint az 1080p Full HD) UHD nagyfelbontásának köszönhetően mindent kristálytisztán láthat.

Az Ultra HD 4K kamerák 130ft / 40m infravörös éjjellátást és tartós konstrukciót kínálnak beltérben vagy kültéren. Adjon még 2 db.Swann NHD-885MSB cső vagy NHD-886MSD dóm kamerát a teljes 8 csatornás megfigyeléshez

A kamerák csúcstechnológiájú True Detect ™ PIR mozgásérzékelőket tartalmaznak, amelyek érzékelik a mozgó hőtermelő objektumokat, embereket, nagyobb állatokat, autókat stb. Ennek köszönhetően elkerülhetőek a “hamis” riasztások

Beépített mikrofon található minden egyes kamerában amely rögzíti a hangot, így újabb bizonyítékot párosíthat a felvételekhez. Hallgassa meg a felvett hangokat,zajokat és azonosítsa az elkövetőket nemük, hangsúly és az életkor szerint.

A legkorszerűbb szoftveranalitika: Az arcfelismerő értesíti és rögzíti, amikor a kamera emberi arcot észlel. A vonalátlépés, a területi behatolás, a statikus objektum és a személy észlelése mind a biztonság záloga a nap 24 órájában.

Élvezze az élő vagy visszajátszott felvételeket nagyfelbontású HDTV-n, LCD-képernyőjén vagy monitorán HDMI-csatlakozón vagy VGA-porton keresztül.

Vegye kezébe otthona biztonságát! Az az ingyenes Swann Homesafe View applikáció elérhető okostelefonon, pc-n, táblagépeken, beleértve az iPhone, iPad és Androidos eszközökön.

A megbízható push értesítésnek köszönhetően azonnali lépéseket tehet a bűncselekmény elkövetésének pillanatában.

Az USB csatolónak köszönhetően könnyen lementheti felvételeit külső háttértárolóba, vagy hálózaton keresztül is megteheti.

Videó felbontási diagram

swann-video-kamera-felbontas

NVR-8580 4K Ultra HD biztonsági rendszer

Pontos értesítések

swann-true-detectA True Detect Thermal Sensing technológiának köszönhetően, az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A képpont alapú mozgásérzékelés sok hamis riasztást generál, például a mozgó növények vagy madarak. Ha a rögzítőn minden egyes mozgásérzékelési eseményen e-mailbre van beállítva, és a legtöbb esemény irreleváns, akkor valószínűleg kikapcsolja az e-mailes figyelmeztetéseket, és amikor valódi biztonsági esemény történik, csak akkor fogja megtudni, amikor hazaér. A True Detect funkcióval a mozgásérzékelést csak olyan hőtermelő objektumok okozzák, mint például az emberek és az autók, amelyek valós veszélyt jelentenek az Ön tulajdonára. Amikor egy esemény észlelhető, egy push értesítést kap a HomeSafe View alkalmazásról, amely lehetővé teszi, hogy valós időben láthassa a jelenetet és gyors lépéseket tegyen annak érdekében, hogy megakadályozza  a biztonsági eseményeket.

Beépített mikrofon a hangfigyeléshez

A mikrofon segítségével hallhatja és rögzítheti az emberek beszélgetését és más hallható zajokat. Amikor egy “push” értesítést kap, használhatja telefonját élőben vagy rögzített felvétel lejátszására. Az hangfelvétel egy hasznos, további biztonsági pont, ha meg kell különböztetni valakinek a hangját, nemét, akcentust vagy a kamerán kívüli zajokat.

kamera-mikrofon
swann-poe

Egyszerűbb telepítés Power over Ethernet (POE) segítségével

A telepítés mostantól könnyebb, mint valaha az NVR Ethernet portjaival, amelyek lehetővé teszik a video-, hang- és áramfelvételeket az NVR-ról a kamerákra ugyanazon a kábelen keresztül. Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt CAT5 Ethernet kábelt a kamerából az NVR-be.

Arcfelismerés

Smart Analytics Állítsa be az NVR-t, hogy észlelje az emberi arcokat a nap bizonyos időpontjaiban a felvétel és a figyelmeztetések indításához. Ideális a korlátozott helyekre ahova másnak nincs belépési jogosultsága.

Vonal átlépés észlelése

Rajzolj egy vonalat a kameraképre, és állítsd be az észlelhető mozgás irányát, azaz A-tól B-ig, B-től A-ig vagy mindkét módot a felvétel és riasztások indításához.

Kijelöltzóna figyelés

Jelöljön ki egy területet a kamera képen, ezáltal csak a kijelölt rész fog figyelmeztetéseket küldeni mozgás esetén. Használja pl. ajtó, ablak vagy gépjármű megfigyelésére.

Statikus objektum észlelése

Jelöljön ki egy területet a képen eltávolított vagy a területen belül maradt statikus objektumok felveszik a felvételeket és figyelmeztetéseket. Védje az értéktárgyakat, vagy használhatja a verandára a kiszállított csomag érzékeléséhez.

Személy észlelése

Ez a funkció különbözteti meg a személyeket a tárgyaktól. Használja ezt a funkciót ha szeretné tudni ki közlekedik a saját ingatlanja körzetében.

Belépés számláló

Rajzoljon egy vonalat a képre, a vonalszámláló minden áthaladást megszámol. Hasznos lehet vállalkozásoknál a vendégek számlálására.

Google Assistant

Most még könnyebb látni, hogy mi történik. Használja a Google Assistant és a Chromecast segítségével a hangutasításokat, hogy videofelvételeket készítsen a biztonsági kamerákról a Smart TV-re. Testreszabhatja az olyan parancsokat, mint a „Rendben Google, mutassa meg nekem a bejárati ajtót”. A biztonságod csak okosabb lett.

Nappali kép

Rögzítse a bizonyítékokat hihetetlen 4K Ultra HD tisztasággal

Színes éjszakai kép

A szín is bizonyíték. Az autó- és ruházati színeket gyenge fényviszonyok mellett

Infravörös éjszakai kép

Ez automatikusan bekapcsol a sötétben a 24/7-es védelem érdekében

swann-4k-kamera
swann
szines-ejszakai-kamera
szines-ejszakai-kamera
swann-ejjel-latas
swann-infra

Specifikáció:

 • Felbontás: 4K (8MP)
 • Éjszakai látótávolság: 45m (teljes sötétség), 60m (környezeti fény)
 • Látási szög: 93 °
 • Kamera használat: beltéri / kültéri – IP66, időjárásálló
 • NVR HDD méret: 2TB
 • Kábel típusa: Cat5 POE (NVR)
 • Alkalmazás: HomeSafe View, 24/7
 • Működik a Google asszisztenssel
 • Garancia: 12 hónap
swnvr-87580
swnhd-885msb

A doboz tartalma:

 • 1db. VR-8580 8 csatornás rögzítő, NVR 2TB merevlemezzel
 • 4db. NHD-885MSB 4K kamera
 • Cat5e Ethernet kábel (18m x 4 és 1m x 1)
 • HDMI kábel
 • Hálózati adapter és elosztó
 • Egér
 • Szerelék
 • Gyors üzembe helyezési útmutató
 • Lopásgátló matricák

További információk

Tömeg 7 kg
Méretek 23 × 31 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Swann SWNVK-885804 8 csatornás 4K szereld magad kamerarendszer” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..