Swann hőérzékelős 4K UHD csőkamera NHD-885MSFB

79 900 Ft

HD 4K UHD 8.0 Megapixel IP Csőkamera 60m Éjjellátás (Thermal sensing) Video Analytika (arcfelismerés, gyalogos érzékelés stb) és beépített LED Világítás és risztó sziréna funkció ONVIF

szög-93res-4kPoEnight_vis_m_45
Cikkszám: swnhd-885msfb Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Swann hőérzékelős 4K UHD csőkamera NHD-885MSFB

Innovatív hőérzékelő mozgásérzékelő technológia

A kamera hőérzékelés esetén (thermal sensing) felkapcsolja a beépített fényeket és megkezdi a rögzítést.  A kétirányú kommunikáció és beépített  sziréna lehetővé teszi, hogy beszéljünk illetve elijesszük a betolakodókat. 

Ez a rendszer a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat.

A pontosabb mozgásérzékeléssel megbízhatóbb értesítések és rögzítés érhető el, így lényegtelen események, például leeső falevelek, eső stb. nem kerül rögzítésre.

Ennek a technológiának a segítségével kevesebb tárhelyet foglalnak el az események  illetve egy esemény visszakeresése lényeges lerövidül.

NHD-885MSFB

Ez a 4K UHD felbontású biztonsági kamera  a Swann NVR-8580 készülékkel kompatibilis.  IP66-os időjárásálló besorolású mely kiválóan használható kültéren és beltéren egyaránt. A kamerához 18 méter hosszúságú Ethernet kábel tartozik az  NVR-hez történő csatlakoztatáshoz.

Sötétben akár 45 méter a kamera  infravörös éjszakai látása. A beépített mikrofonnal hangot is rögzíthet.

swann-kamera-felbontas
swann-kamera

Szuper fényérzékelős lámpák

Hatékony elrettentés érhető el a Spotlight kamera érzékelőfényeivel, amelyek bekapcsolódnak a tevékenység észlelésekor. Nézze meg a színes éjszakai látást akár 35 méterre,így láthatja a ruházat színeit, autószíneket stb..

Innovatív True Detect mozgás és hőérzékelés

A True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiának köszönhetően. A kameráknak  PIR (passzív infra mozgásérzékelő) érzékelője van, ugyanaz a technológia, mint a riasztórendszerekben.

Ennek köszönhetően könnyen érzékeli a mozgó hőtermelő objektumokat, például emberek, nagyobb állatok és autókat.  Az True Detect technológia kiküszöböli a hagyományos mozgásérzékelés felesleges riasztásait, például a levelek hullását, a madarakat mozgását vagy a  szél által mozgó növényeket.

Pontos Értesítések

A True Detect Thermal Sensing technológiának  köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A True Detect Thermal Sensing technológiának  köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

swann-true-detect
swann-kamera-audio

Kétirányú hang és sziréna

A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően oda-vissza kommunikálhat a betolakodóval. A sziréna még egy pont az elrettentés mellett. Hallgassa meg a  megjelenő zajokat és azonosítsa a hangokat a nemük, az akcentusuk és az életkoruk alapján. A rögzített hang még egy lépcső a könnyebb azonosítás felé.

Időjárásálló kamerák minden éghajlatra

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

swann-kulteri-kamera

Széles látószög

A Swann SWNHD-885MSFB kamerái rendkívül széles, 93 fokos látószöggel rendelkeznek. A szélesebb látószög lehetővé teszi, hogy nagyobb területet láthasson.

angle-93

Egyszerűbb telepítés a POE ( Power over Ethernet) segítségével

poe

A telepítés mostantól könnyebb, mint valaha az NVR Ethernet portjaival, amelyek lehetővé teszik a videó, hang és a tápellátás használatát az NVR-ról ugyanazon a kábelen keresztül. Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt CAT5 Ethernet kábelt a kamerából az NVR-be.

swann-kamera-poe
DIY telepítés

Szereld magad csomag

Minden, amire szüksége van a DIY telepítéséhez!

A csomagolás  tartalmazza a DIY (szereld magad) telepítéséhez szükséges összes elemet, például 18 méter kábelt, rögzítőcsavarokat, tipliket, hálózati adaptert és elosztót, használati utasítást és figyelmeztető matricákat.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 15 × 7 × 7 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Swann hőérzékelős 4K UHD csőkamera NHD-885MSFB” értékelése elsőként

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..