LOADING...

TANÁCSADÁS

TANÁCSADÁS

A cégünkkel kapcsolatot felvevő, biztonságtechnikai megoldást kereső cégek, szervezetek, magánszemélyek számára ingyenes tanácsadást nyújtunk. Ennek során felmérjük a hozzánk forduló érdeklődő valós igényeit, a megoldandó feladatokat, szükség esetén helyszínbejáráson pontosítva azokat. Közel 2 évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján a reménybeli partnerünkkel egyeztetve, a kívánalmakhoz maradéktalanul illeszkedő egyedi megoldást alakítunk ki.

Az általunk forgalmazott eszközökről, rendszerekkel kapcsolatosan oktatásokat tart, melyek során bemutatjuk a forgalmazott eszközöket, az alkalmazott technológiákat, bemutatjuk a rendszertervezési megoldásokat, valamint igény szerint praktikus tanácsokkal látjuk el telepítő és végfelhasználó partnereinket.

A végfelhasználók, kezelőszemélyzet számára oktatást tartunk, mely során elsajátíthatják a telepített biztonságtechnikai rendszer kezelését, ezáltal biztosítva, hogy lehető leghatékonyabban működtessék a rendszert.

PROJEKTMENEDZSMENT

Cégük akár országos szintű biztonságtechnikai projektek menedzselését, az igények felmérésétől kezdve, a tervezésen, a beszállítókkal való egyeztetésen, az esetleges kivitelező partnerek munkájának szervezésén és ellenőrzésén át, az elvégzett munka teljes körű ellenőrzéséig is képes ellátni.

Ennek során egyaránt kiemelt fontosságot kapnak a logisztikai, ütemezési és költéshatékonysági, valamint erőforrás gazdálkodási feladatok, hogy az adott projekt az előírt idő, költségkereten belül, a megrendelő igényeit kielégítő minőségben kerüljön kivitelezésre.

TELEPÍTÉS

Az eszközök felszerelését, üzembe helyezését, a rendszerek felélesztését, programozását, finom beállítását, a különféle (videomegfigyelő, riasztó, beléptető, stb.) rendszerek igény szerinti integrálását minden esetben a rendszer teljes körű tesztelése követi, mielőtt az elkészült rendszerek átadásra kerülnének a megrendelő felé.

Kérje ingyenes biztonságtechnikai tanácsadásunkat akkor is, ha még nem a mi ügyfelünk!

Állunk rendelkezésére!