LOADING...

TANÁCSADÁS

TANÁCSADÁS

A cégünkkel kapcsolatot felvevő, biztonságtechnikai megoldást kereső cégek, szervezetek, magánszemélyek számára ingyenes tanácsadást nyújtunk. Ennek során felmérjük a hozzánk forduló érdeklődő valós igényeit, a megoldandó feladatokat, szükség esetén helyszínbejáráson pontosítva azokat. Közel 2 évtizedes szakmai tapasztalatunk alapján a reménybeli partnerünkkel egyeztetve, a kívánalmakhoz maradéktalanul illeszkedő egyedi megoldást alakítunk ki.

Az általunk forgalmazott eszközökről, rendszerekkel kapcsolatosan oktatásokat tart, melyek során bemutatjuk a forgalmazott eszközöket, az alkalmazott technológiákat, bemutatjuk a rendszertervezési megoldásokat, valamint igény szerint praktikus tanácsokkal látjuk el telepítő és végfelhasználó partnereinket.

A végfelhasználók, kezelőszemélyzet számára oktatást tartunk, mely során elsajátíthatják a telepített biztonságtechnikai rendszer kezelését, ezáltal biztosítva, hogy lehető leghatékonyabban működtessék a rendszert.

PROJEKTMENEDZSMENT

Cégük akár országos szintű biztonságtechnikai projektek menedzselését, az igények felmérésétől kezdve, a tervezésen, a beszállítókkal való egyeztetésen, az esetleges kivitelező partnerek munkájának szervezésén és ellenőrzésén át, az elvégzett munka teljes körű ellenőrzéséig is képes ellátni.

Ennek során egyaránt kiemelt fontosságot kapnak a logisztikai, ütemezési és költéshatékonysági, valamint erőforrás gazdálkodási feladatok, hogy az adott projekt az előírt idő, költségkereten belül, a megrendelő igényeit kielégítő minőségben kerüljön kivitelezésre.

TELEPÍTÉS

Az eszközök felszerelését, üzembe helyezését, a rendszerek felélesztését, programozását, finom beállítását, a különféle (videomegfigyelő, riasztó, beléptető, stb.) rendszerek igény szerinti integrálását minden esetben a rendszer teljes körű tesztelése követi, mielőtt az elkészült rendszerek átadásra kerülnének a megrendelő felé.

Kérje ingyenes biztonságtechnikai tanácsadásunkat akkor is, ha még nem a mi ügyfelünk!

Állunk rendelkezésére!

Kedves Látogatónk!

Vásárlóink igényeit figyelembevéve, elkészítettük
új webáruházunkat.

Új oldalunkon szélesebb árukészlettel, akciókkal és könnyebb kezelhetőséggel várjuk Önt!

Kérjük, kattintson az alábbi képre vagy hivatkozásra és győződjön meg fentiekről!

Smart Home Magyarország Webáruház