TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

Házhozszállítás

Házhozszállítás

AJAX DoubleButton WH, Vezeték nélküli kettős gomb, fehér színben

AJAX DoubleButton WH, Vezeték nélküli kettős gomb, fehér színben

AJAX DoubleButton WH, Vezeték nélküli kettős gomb, fehér színben

Vezeték nélküli kettős gomb, fehér színben

Bővebben
13 500 Ft
Részletek

Ajax Double Button, Vezeték nélküli kettős gomb, Fehér színben

Nincs véletlen megnyomás
A riasztás aktiválásához egyszerre kell megnyomnia mindkét gombot. Ezek merevek, és egy műanyag gátlóval vannak elválasztva. Ezek az intézkedések kiküszöbölik a téves riasztásokat, amikor a DoubleButton-t zsebben vagy táskában hordja.

 

Nincs szükségtelen riasztás
A DoubleButton támogatja a megerősített riasztásokat. Ez a funkció magában foglalja a felhasználók utasítását: milyen nyomási sorrend szükséges a megerősített riasztási állapot létrehozásához. Ez 100%-os garanciát nyújt arra, hogy a fennakadás riasztást szándékosan és kizárólag egy arra jogosult felhasználó adta ki.

Garantált riasztás kézbesítés
A feltartóztató eszköz a Jeweller-en keresztül jelet küld a központnak - egy kétirányú rádiós protokollon keresztül, amely akár 1300 méteres hatótávolsággal kommunikál. A DoubleButton riasztó sikeres kézbesítését egy villogó LED ellenőrzi. A Jeweller titkosítja a továbbított adatokat, és megakadályozza az eszköz hamisítását. Zavarás esetén az Ajax rendszer szabad rádiófrekvenciára vált, és ha a levegőben zavarás van, értesíti a felhasználókat és a biztonsági céget a helyzetről.

 

PRO-technológiai megoldás bármilyen tárgyhoz
A DoubleButton megfelel a professzionális európai biztonsági szabványok követelményeinek, és magán- és kereskedelmi ingatlanokban egyaránt használható. A hubhoz való vezeték nélküli csatlakoztathatóság és a nagy kommunikációs hatótávolság szabadságot biztosít az elhelyezésben, és lehetővé teszi a DoubleButton hordozhatóságát.

A munkahelyi íróasztal alatt:

 

Zsebben hordva:

 

Egy őr nyakában:

 

A bejárati ajtó vagy az ágy melletti falon:

 

Több mint riasztás
A riasztás kioldása a DoubleButton kiemelt funkciója. De nem az egyetlen. A riasztójelzés továbbításával a feltartó készülék aktiválhatja az összes vagy bizonyos szirénákat az objektumon. És emellett automatizálási forgatókönyveket is futtathat: füstgépet indíthat, elektromos zárakat zárhat, redőnyöket engedhet le.

 

Valóban könnyed karbantartás
A készülék teste ellenáll a szélsőséges hőmérsékletnek, pornak és fröccsenő víznek. A gombokat több ezer kattintásra tervezték. Az előre beszerelt, akár 5 évig tartó akkumulátorral a DoubleButton nagyon hosszú ideig nem igényel karbantartást.

 

 

 

Adatok
Cikkszám
AJAX_DoubleButton_WH