LOADING...

Dahua kamerák csatlakoztatása Ajaxhoz

Dahua kamerák csatlakoztatása az Ajaxhoz

A frissített Ajax Security System mobilalkalmazáshoz új bétafunkciójával sikerült a videó felügyeleti eszközök gyors csatlakoztatását engedélyezni. A Dahua kamerák és videofelvevők a QR kódok (az Ajax eszközökhöz hasonló) beolvasásával bővíthetők, és nincs szükség a hálózati berendezések felállítására.

Milyen lehetőségeket kínál a videofelügyelet?

  • Ha a biztonsági érzékelők aktiválva vannak, akkor látja a behatolókat.
  • Ellenőrizze, hogy milyen események vannak a távollétében.
  • Nézze meg a gyerekeket még akkor is, ha a világ másik oldalán van.
  • Figyelemmel kíséri az alkalmazottakat, amikor az irodán kívül van.

Egyszerű csatlakoztatás

Miután beállította a gyártó által javasolt Dahua kamerát vagy videórögzítőt, szkennelje be a QR-kódot az Ajax alkalmazással, adja meg az eszköz bejelentkezési nevét és jelszavát, és a videó azonnal megtekinthető lesz.

Nincs szükség az útválasztó beállításainak megváltoztatására, RTSP-kapcsolat létrehozására, és statikus IP-cím kérésére az internetszolgáltatótól. Szemben más gyártók IP-kameráinak az Ajax -hoz való csatlakoztatásához .

👉 Részletes utasítások: Hogyan csatlakoztassuk a videórögzítőt vagy egy kamerát Ajax-hoz

További videófolyamok

A Dahua videorögzítők lehetővé teszik, hogy megkerülje a hubhoz csatlakoztatott videomegfigyelő készülékek számának korlátozását: legfeljebb 10 kamera a Hubhoz és legfeljebb 50 kamera a Hub Plushoz. A videorögzítő egyetlen eszközt képvisel, de több videokamera is csatlakoztatható hozzá. Az összes kamera képe elérhető lesz az Ajax alkalmazásban:

Dahua

Hogyan valósult meg a Dahua integrációja

A videó átvitele a kameráról az alkalmazásra a teljes út mentén titkosítva van, és így néz ki:

Dahua patak

Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a videók megtekintése a kamerákról, a lejátszás szüneteltetését és a kamerák adatfolyamainak mentését.

Dahua-2

A videórögzítő vagy a videokamera Ajaxhoz való csatlakoztatása nem zárja ki más alkalmazások használatát. A videó archívum tárolásához és megtekintéséhez használhatja a Dahua felhő szolgáltatást vagy bármely más, a készülékkel kompatibilis szolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kedves Látogatónk!

Vásárlóink igényeit figyelembevéve, elkészítettük
új webáruházunkat.

Új oldalunkon szélesebb árukészlettel, akciókkal és könnyebb kezelhetőséggel várjuk Önt!

Kérjük, kattintson az alábbi képre vagy hivatkozásra és győződjön meg fentiekről!

Smart Home Magyarország Webáruház