LOADING...

Dahua kamerák csatlakoztatása Ajaxhoz

Dahua kamerák csatlakoztatása az Ajaxhoz

A frissített Ajax Security System mobilalkalmazáshoz új bétafunkciójával sikerült a videó felügyeleti eszközök gyors csatlakoztatását engedélyezni. A Dahua kamerák és videofelvevők a QR kódok (az Ajax eszközökhöz hasonló) beolvasásával bővíthetők, és nincs szükség a hálózati berendezések felállítására.

Milyen lehetőségeket kínál a videofelügyelet?

  • Ha a biztonsági érzékelők aktiválva vannak, akkor látja a behatolókat.
  • Ellenőrizze, hogy milyen események vannak a távollétében.
  • Nézze meg a gyerekeket még akkor is, ha a világ másik oldalán van.
  • Figyelemmel kíséri az alkalmazottakat, amikor az irodán kívül van.

Egyszerű csatlakoztatás

Miután beállította a gyártó által javasolt Dahua kamerát vagy videórögzítőt, szkennelje be a QR-kódot az Ajax alkalmazással, adja meg az eszköz bejelentkezési nevét és jelszavát, és a videó azonnal megtekinthető lesz.

Nincs szükség az útválasztó beállításainak megváltoztatására, RTSP-kapcsolat létrehozására, és statikus IP-cím kérésére az internetszolgáltatótól. Szemben más gyártók IP-kameráinak az Ajax -hoz való csatlakoztatásához .

👉 Részletes utasítások: Hogyan csatlakoztassuk a videórögzítőt vagy egy kamerát Ajax-hoz

További videófolyamok

A Dahua videorögzítők lehetővé teszik, hogy megkerülje a hubhoz csatlakoztatott videomegfigyelő készülékek számának korlátozását: legfeljebb 10 kamera a Hubhoz és legfeljebb 50 kamera a Hub Plushoz. A videorögzítő egyetlen eszközt képvisel, de több videokamera is csatlakoztatható hozzá. Az összes kamera képe elérhető lesz az Ajax alkalmazásban:

Dahua

Hogyan valósult meg a Dahua integrációja

A videó átvitele a kameráról az alkalmazásra a teljes út mentén titkosítva van, és így néz ki:

Dahua patak

Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a videók megtekintése a kamerákról, a lejátszás szüneteltetését és a kamerák adatfolyamainak mentését.

Dahua-2

A videórögzítő vagy a videokamera Ajaxhoz való csatlakoztatása nem zárja ki más alkalmazások használatát. A videó archívum tárolásához és megtekintéséhez használhatja a Dahua felhő szolgáltatást vagy bármely más, a készülékkel kompatibilis szolgáltatást.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..