LOADING...

AJAX jelzések iPhone mobil eszközökön

Az Ajax vezeték nélküli riasztó kényelmesen használható önálló felügyeletre házában, lakásában vagy irodájában az Iphone telefonja segítségével.

Az Ajax riasztó egy fejlett felhasználói értesítési rendszert használ: a Iphone push értesítési szolgáltatás, az SMS és a telefonhívások kombinálásaval ér el. Még akkor is, ha a riasztó rendszert egy központi felügyeleti, állomáshoz (távfelügyelet) csatlakoztatja, akkoris minden eseményről értesítést kap, és felügyelheti a felmerülő problémák megoldását.

Az Ajax-értesítések különböző típusai minimalizálják a kritikusan fontos események jelzésének hiányának kockázatát. Pl.: házon belüli behatoló, a tűzjelzők, amelyek jelzik a füst jelenlétét, vagy a vízszivárgás jelzéseket. A Push értesítésekhez internetkapcsolat szükséges, de Wi-Fi-n keresztül, másodperceken belül, mobil térerő hiányában. Másrészt, a mobil SMS és hívás funkciók függetlenek az internetkapcsolattól.

ajax-jelzés-iphone

Azonban, ha az összes három értesítési típus engedélyezve van, nem garantálja, hogy nem fog lemaradni egy biztonsági rendszer riasztásáról. Ennek az oka, ami az iPhone beállításainak tulajdonítható . Ez akkor lehetséges, hogy ha a riasztások hangerejét teljesen le kapcsolta, be kapcsolta a csendes módot (a vibráció letiltását egyidejűleg) vagy be kapcsolta a „Ne zavarja” módot. Így nagy az esélye, hogy lemarad az értesítésekről.

ajax-csendes-jelzes-iphone

Szerencsére nemcsak az Ajax gyártójának fontos, hogy eljussanak az értesítések a felhasználók számára, hanem az Apple-nek is. Az iOS 12-ben az Apple új típusú értesítéseket adott hozzá a rendszerhez – a kritikus figyelmeztetéseket. Az okostelefon beállításaitól függetlenül ezek az értesítések hangjelzést adnak, és egy üzenet jelenik meg a képernyőn.

Az Iphone kritikus figyelmeztetések funkciója a következő:

https:%20//youtu.be/ehreP6y34G8

Az Ajax Security System App az egyik első biztonsági alkalmazás a világon, hogy megszerezte az Apple engedélyét a kritikus riasztások használatára. Amikor megnyitja az alkalmazást a 2.11.2-es verzióra történő frissítés után, megjelenik egy üzenet, amely arra kéri, hogy vegye fel az új funkciót. Javasoljuk, hogy kövesse a tanácsokat!

ajax-kritikus-riasztas-popup

Az Ajax Security System csak a riasztások kommunikációjához használja a kritikus riasztásokat. Amikor az érzékelők behatolnak, tüzet vagy szivárgást jeleznek, és ha a pánikgombot megnyomja a távirányítón, vagy ha a pánik gombot a billentyűzeten tartósan lenyomva tartja.  A rendszer értesítése nem fogja felülírni az okostelefon hangmódját.

Ha le szeretné tiltani vagy engedélyezni a korábban letiltott kritikus riasztásokat, menjen a Beállítások ▻ Ajax ▻ Értesítések elemre .

ajax-ios-figyelmeztetes

Ne feledje, hogy az Ajaxot vezeték nélküli riasztóta egy biztonsági cég központi felügyeleti állomásához csatlakoztathatja. Ami biztosítja a biztonsági események 24 órás felügyeletét és a riasztásokra adott gyors intézkedéseket, értesítéseket.

alkalmazásbolt

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kedves Látogatónk!

Vásárlóink igényeit figyelembevéve, elkészítettük
új webáruházunkat.

Új oldalunkon szélesebb árukészlettel, akciókkal és könnyebb kezelhetőséggel várjuk Önt!

Kérjük, kattintson az alábbi képre vagy hivatkozásra és győződjön meg fentiekről!

Smart Home Magyarország Webáruház