LOADING...

AJAX Hub Plus vezetéknélküli behatolásjelző központ

AJAX Hub Plus vezetéknélküli behatolásjelző központ

A második generációs intelligens vezérlőközpont négy kommunikációs csatornával, egy új, nagy teljesítményű processzorral, háromszoros RAM kapacitással és kétszeres flash memória kapacitással. A Hub Plus figyeli az Ajax-érzékelők működését, és rögtön figyelmezteti a tulajdonost és a távfelügyeleti céget riasztás esetén.

    • Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM használatával riasztásokat küldhet a központi megfigyelő állomásnak és a rendszer tulajdonosának.
    • Elektromos áramkimaradás esetén értesítést küld, és az akkumulátorról legfeljebb 16 óráig működik
    • Legalább 12 másodpercenként ellenőrzi az érzékelők működését

Védi a nagy területeket

A Hub Plus-t úgy tervezték, hogy nagy helyiségeket védjen. Az új, erőteljes processzor és a megnövekedett memóriakapacitás bővítette a riasztóközpont képességeit: legfeljebb 150 érzékelő és 50 kamera csatlakoztatható a Hubhoz, hozzáadhat 50 felhasználót, és 25 csoportot hozhat létre.

Több riasztási átviteli módszert használ

A Hub Plus a kommunikációs csatornák számának abszolút vezetője: a központ Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM hálózatokon keresztül csatlakozhat az internethez. Ezek a funkciók együttesen biztosítják az ultra stabil kapcsolatot és azonnali riasztást a tulajdonos okostelefonjához és a központi megfigyelő állomáshoz.
Riasztások hívások, SMS és push értesítések útján Minden kommunikációs csatorna szinkronizált működése Közvetlen kapcsolat a központi megfigyelő állomásokkal

Emelt kommunikációs szint

A Hub Plus GSM-modullal rendelkezik, amely két SIM-kártyanyílással rendelkezik 2G és 3G hálózatok támogatására. Most már két különböző kommunikációs szolgáltató SIM-kártyáját használhatja a kommunikációs hibák elkerülése érdekében. A Hub azonnal átvált 2G és 3G hálózatok között. Ha egy SIM-kártya nem válaszol, a második automatikusan aktiválódik.

Jobb megbízhatóság

A Hub Plus lehetővé teszi redundáns internetkapcsolat használatát, ha a központi egységet két független kommunikációs szolgáltató hálózatához csatlakoztatja: a fő – az Etherneten keresztül, és a biztonsági mentés – Wi-Fi-n keresztül. Ha egy szolgáltató csatlakozása meghiúsul, a csomópont kapcsolva marad, és továbbra is figyelemmel kíséri a helyszínen fennálló helyzetet.

Egyszerűsíti a telepítést és a beállítást

A Hub Plus most Wi-Fi modullal rendelkezik, így nem szükséges kábel létrehozása a routerhez való csatlakozáshoz. A vezérlőközpont készen áll arra, hogy egyenesen a dobozból működjön. A mobilalkalmazás segítségével van beállítva, és az érzékelők egyetlen kattintással kapcsolódnak. A készülék csak néhány perc alatt felszerelhető a SmartBracket tartó segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kedves Látogatónk!

Vásárlóink igényeit figyelembevéve, elkészítettük
új webáruházunkat.

Új oldalunkon szélesebb árukészlettel, akciókkal és könnyebb kezelhetőséggel várjuk Önt!

Kérjük, kattintson az alábbi képre vagy hivatkozásra és győződjön meg fentiekről!

Smart Home Magyarország Webáruház