LOADING...

AJAX Hub Plus vezetéknélküli behatolásjelző központ

AJAX Hub Plus vezetéknélküli behatolásjelző központ

A második generációs intelligens vezérlőközpont négy kommunikációs csatornával, egy új, nagy teljesítményű processzorral, háromszoros RAM kapacitással és kétszeres flash memória kapacitással. A Hub Plus figyeli az Ajax-érzékelők működését, és rögtön figyelmezteti a tulajdonost és a távfelügyeleti céget riasztás esetén.

    • Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM használatával riasztásokat küldhet a központi megfigyelő állomásnak és a rendszer tulajdonosának.
    • Elektromos áramkimaradás esetén értesítést küld, és az akkumulátorról legfeljebb 16 óráig működik
    • Legalább 12 másodpercenként ellenőrzi az érzékelők működését

Védi a nagy területeket

A Hub Plus-t úgy tervezték, hogy nagy helyiségeket védjen. Az új, erőteljes processzor és a megnövekedett memóriakapacitás bővítette a riasztóközpont képességeit: legfeljebb 150 érzékelő és 50 kamera csatlakoztatható a Hubhoz, hozzáadhat 50 felhasználót, és 25 csoportot hozhat létre.

Több riasztási átviteli módszert használ

A Hub Plus a kommunikációs csatornák számának abszolút vezetője: a központ Wi-Fi, Ethernet, WCDMA és GSM hálózatokon keresztül csatlakozhat az internethez. Ezek a funkciók együttesen biztosítják az ultra stabil kapcsolatot és azonnali riasztást a tulajdonos okostelefonjához és a központi megfigyelő állomáshoz.
Riasztások hívások, SMS és push értesítések útján Minden kommunikációs csatorna szinkronizált működése Közvetlen kapcsolat a központi megfigyelő állomásokkal

Emelt kommunikációs szint

A Hub Plus GSM-modullal rendelkezik, amely két SIM-kártyanyílással rendelkezik 2G és 3G hálózatok támogatására. Most már két különböző kommunikációs szolgáltató SIM-kártyáját használhatja a kommunikációs hibák elkerülése érdekében. A Hub azonnal átvált 2G és 3G hálózatok között. Ha egy SIM-kártya nem válaszol, a második automatikusan aktiválódik.

Jobb megbízhatóság

A Hub Plus lehetővé teszi redundáns internetkapcsolat használatát, ha a központi egységet két független kommunikációs szolgáltató hálózatához csatlakoztatja: a fő – az Etherneten keresztül, és a biztonsági mentés – Wi-Fi-n keresztül. Ha egy szolgáltató csatlakozása meghiúsul, a csomópont kapcsolva marad, és továbbra is figyelemmel kíséri a helyszínen fennálló helyzetet.

Egyszerűsíti a telepítést és a beállítást

A Hub Plus most Wi-Fi modullal rendelkezik, így nem szükséges kábel létrehozása a routerhez való csatlakozáshoz. A vezérlőközpont készen áll arra, hogy egyenesen a dobozból működjön. A mobilalkalmazás segítségével van beállítva, és az érzékelők egyetlen kattintással kapcsolódnak. A készülék csak néhány perc alatt felszerelhető a SmartBracket tartó segítségével.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..